Massages

Bij deze massage wordt er door middel van rustige strijkbewegingen en knedingen gemasseerd. Gun jezelf deze heerlijke ontspannende massage.

Deze massage wordt ook wel de cosmetische bindweefsel massage van het lichaam genoemd. Goed alternatief voor de bekende liposuctie!

De rug, nek en schouder massage is een zeer doeltreffende methode om weer ontspanning te krijgen in die 3 gebieden.

De bindweefsel massage van het gezicht, hals en decolleté is een stevige massage van de huid en zorgt dat de huid er frisser, jonger, stralender en strakker uit komt te zien.

De hoofdpijnmassage is een doeltreffende methode om verlichting te bieden in het hoofd en schouder gebied om zo de hoofdpijnklachten te verminderen of weg te nemen.

Rugpijn is in de meeste gevallen niet ernstig en verdwijnt vaak weer. Lage rugpijnmassage kan verlichting bieden en/of de klachten gedeeltelijk of in het geheel wegnemen.

Een zwangerschapsmassage kan helpen om lichamelijke klachten te verminderen, ook kan het geestelijke en emotionele spanningen die je ervaart verminderen.

Bij een massage op maat kijken we wat er nodig is voor jouw lichaam en combineren we verschillende massage technieken.

Een sportmassage is een stevige massage die ontspannend of stimulerend gegeven kan worden en het herstelproces bevorderd en ondersteund.

Triggerpoints zijn plaatselijke kramp plekken in een spier, die niet meer vanzelf overgaan. Eerst wordt u gemasseerd en daarna gaan we opzoek naar de spierknopen.

De hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage vorm en wordt al duizenden jaren toegepast. Populair, vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren.