Huisregels Outside in Massages

Huisregels Outside In Massages

1. Outside In Massages werkt uitsluitend en alleen op afspraak. Een afspraak kan bij voorkeur via het contactformulier en anders via e-mail of whatsapp gemaakt worden.

2. Outside In Massages biedt GEEN enkele vorm van erotische massages aan.

3. Bij seksuele intimidatie heeft Outside In massages het recht om de behandeling onmiddellijk te beëindigen en wordt u de volledige kosten van de massage in rekening gebracht.

4. Gemaakte afspraken kunt u minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak is Outside In massages genoodzaakt om een factuur te sturen. Een afspraak annuleren kan bij voorkeur via de mail, whatsapp en anders telefonisch na werktijden. (In het geval van overmacht zal de afspraak verzet worden naar een later tijdstip.)

5. Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw gezondheid.

6. Kom op tijd op de afspraak, als u te laat bent gaat dat van uw massage tijd af.

7. Zorg dat je schoon op de afspraak verschijnt.

8. Zet tijdens de behandeling uw mobiele telefoon uit.

9. Draag zo min mogelijk sieraden.

10. Drink voorafgaand aan de massage voldoende water en ook daarna.

11. Outside In massages masseert niet als er sprake is van te veel pijn, koorts, infecties, besmettelijke huidaandoeningen, overmatig gebruik van drank of drugs, slechte algemene gezondheid en tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap.

12. Kom niet met een volle maag naar de behandeling.

13. Outside In massages is niet aansprakelijk voor beschadigingen of verlies van persoonlijke bezittingen.

14. Bent u al onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt u medicijnen, dan kan ik u vragen of u overlegt met deze arts of een massage tijdens de behandel periode wenselijk is.

15. Outside In Massages heeft het recht om de behandeling niet voort te zetten en u door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut.

16. Bij het maken van een afspraak bij Outside In Massages gaat u akkoord met deze huisregels.